Plan nu een bezichtiging in en krijg een vrijblijvende offerte!
Sleutelbloemstraat 5, 2651 ML Berkel en Rodenrijs
Over ons

Welkom bij Houwing Verbouwing

Bij Houwing Verbouwing geloven we dat uw huis meer is dan alleen een plek; het is een weerspiegeling van uw stijl en comfort. Ons team is vastbesloten om niet alleen renovaties uit te voeren, maar om ruimtes te creëren die voldoen aan uw wens.

Onze Expertise

Wij creëren niet alleen functionele ruimtes; we geven vorm aan levensstijlen.

Gespecialiseerd in badkamers, toiletten en keukens, bieden wij alles-in-één oplossingen voor elk huishouden. Van functioneel tot esthetisch, we streven naar perfectie in elk project, alles in en om het huis.

Onze missie waar we naar streven is helder

Kwaliteit leveren die de tand des tijds doorstaat. Wij waarderen integriteit, toewijding en klanttevredenheid. Bij Houwing Verbouwing gaat het niet alleen om het bouwen van ruimtes; het gaat om het opbouwen van relaties en het realiseren van dromen.

+0

Klanten blij gemaakt

+0

Plaatsen werk uitgevoerd

Vooruitstrevend Vakmanschap

Ons team van experts integreert moeiteloos moderne materialen en trends in onze werkzaamheden. Of het nu gaat om een strakke, eigentijdse badkamer of een moderne keuken, we streven naar niets minder dan excellentie in elk aspect van ons vakmanschap. Kies voor Houwing Verbouwing en beleef de toekomst van woningverbetering vandaag. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van modern design en laat ons uw visie tot leven brengen.

Vier Stappen naar Perfectie

Bij Houwing Verbouwing nemen we u mee op een naadloze vier-stappenreis. Van consultatie tot voltooide renovatie, we streven naar perfectie en bieden persoonlijke begeleiding op elke stap van uw verbouwingsavontuur.

Consultatie

Begin met een persoonlijk gesprek waarin we uw behoeften en visie bespreken, en de haalbaarheid van het project beoordelen.

Ontwerp en Planning

Werk samen met ons team om een aangepast ontwerp te creëren dat voldoet aan uw verwachtingen. We plannen elk detail voor een vlotte uitvoering.

Uitvoering

Ons ervaren team zet het plan in actie, met oog voor vakmanschap en detail. We houden u op de hoogte gedurende het gehele proces.

Afwerking en Nazorg

Na voltooiing zorgen we voor een grondige inspectie en afronding. We bieden nazorg en staan altijd klaar voor verdere ondersteuning.

We zoeken nieuwe collega's

Sluit bij ons aan

We zijn op zoek naar getalenteerde collega's die willen bijdragen aan ons team en streven naar gezamenlijk succes en groei.

Jordy Houwing

Oprichter, Eigenaar

Aleksander Ivanov

Stukadoor

Viktor Petrov

Schilder

Radu Popescu

Tegelzetter