Plan nu een bezichtiging in en krijg een vrijblijvende offerte!
Sleutelbloemstraat 5, 2651 ML Berkel en Rodenrijs
Diensten

Vakkundige Dienstverlening op Maat

Onze uitgebreide dienstverlening omvat alles, van het vernieuwen van badkamers en keukens tot het transformeren van leefruimtes in en om het huis. Neem een kijk door onze diensten om een goed beeld te krijgen op wat we te bieden hebben.

Lees wat onze klanten te zeggen hebben

Bij Houwing Verbouwing geloven we in transparantie en klanttevredenheid.

Gemiddeld 5 Sterren Beoordeling

Tegelzetten
Tegelzetten

Breng tijdloze elegantie naar jouw ruimtes met onze tegelzetdiensten. Van klassiek tot eigentijds, ontdek de kunst van nauwkeurig tegelwerk voor een duurzaam en stijlvol resultaat.

Schilderen
Schilderen

Geef leven aan jouw ruimte met onze schilderdiensten. Van subtiele tinten tot gedurfde kleurenpaletten, wij brengen kunst tot leven op elke muur. Ervaar kleurrijk meesterschap met Houwing Verbouwing.

Stucen
Stucen

Wij creëren een vlekkeloze basis met onze stucexpertise. Wij streven naar naadloze perfectie, waar elke muur een kunstwerk wordt. Ontdek de transformatieve kracht van onze stucdiensten.

Complete renovaties
Complete renovaties

Laat ons jouw droomruimte creëren met onze complete renovatiediensten. Van concept tot oplevering, wij veranderen jouw visie in werkelijkheid. Ontdek de kunst van volledige transformatie met Houwing Verbouwing.

Maken van functionele ruimtes en vorm geven aan levensstijlen

Vakkundige Renovaties

Ontketen de kracht van deskundig vakmanschap. Onze gereedschapskist zit vol vaardigheden om jouw ruimtes te transformeren tot ware meesterwerken.

Op Maat Gemaakte Ontwerpen

Elk project begint met een visie. Wij bieden op maat gemaakte ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook jouw unieke stijl weerspiegelen.

Sleutelklare Oplossingen

Wij bieden meer dan renovaties; we leveren sleutelklare oplossingen. Open de deur naar een moeiteloze transformatie van jouw leefomgeving.
Over ons

Ontmoet het team achter de verandering

Leer ons team kennen en ontdek de gezichten achter de vakmanschap. Ontdek meer over ons op de 'Over ons' pagina en zie waarom onze passie voor verbouwen verder gaat dan de oppervlakte.