Plan nu een bezichtiging in en krijg een vrijblijvende offerte!
Sleutelbloemstraat 5, 2651 ML Berkel en Rodenrijs
Welkom bij Houwing Verbouwing!

Wij creëren niet alleen functionele ruimtes; we geven vorm aan levensstijlen.

Van functioneel tot esthetisch, we streven naar perfectie in elk project, alles in en om het huis.

Diensten

Vakkundige Dienstverlening op Maat

Onze uitgebreide dienstverlening omvat alles, van het vernieuwen van badkamers en keukens tot het transformeren van leefruimtes in en om het huis. Neem een kijk door onze diensten om een goed beeld te krijgen op wat we te bieden hebben.

Complete renovaties
Complete renovaties

Laat ons jouw droomruimte creëren met onze complete renovatiediensten. Van concept tot oplevering, wij veranderen jouw visie in werkelijkheid. Ontdek de kunst van volledige transformatie met Houwing Verbouwing.

Stucen
Stucen

Wij creëren een vlekkeloze basis met onze stucexpertise. Wij streven naar naadloze perfectie, waar elke muur een kunstwerk wordt. Ontdek de transformatieve kracht van onze stucdiensten.

Schilderen
Schilderen

Geef leven aan jouw ruimte met onze schilderdiensten. Van subtiele tinten tot gedurfde kleurenpaletten, wij brengen kunst tot leven op elke muur. Ervaar kleurrijk meesterschap met Houwing Verbouwing.

Tegelzetten
Tegelzetten

Breng tijdloze elegantie naar jouw ruimtes met onze tegelzetdiensten. Van klassiek tot eigentijds, ontdek de kunst van nauwkeurig tegelwerk voor een duurzaam en stijlvol resultaat.

Lees wat onze klanten te zeggen hebben

Bij Houwing Verbouwing geloven we in transparantie en klanttevredenheid.

Gemiddeld 5 Sterren Beoordeling

Jordy heeft erg goed werk geleverd. Hij kon ons al snel helpen, denkt goed mee, is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en verzoeken, werkt erg netjes en wij zijn super blij met het resultaat. Wij zullen hem voor een volgende klus graag weer benaderen.

Tess Kobossen
via werkspot.nl

Hij heeft met goed overleg en prettig meedenken een mooi resultaat geleverd. Ik merkte dat ik kon vertrouwen op gemaakte afspraken en dat gaf een hoop rust in dit project. Jordy heeft de Geberit Aquaclean keurig opgeleverd en de toiletruimte van onder tot boven weer bij de tijd gekregen. Zeker een aanrader!

Bas Otting
via werkspot.nl
Ga zelf aan de slag

Lees de tips en ideeën van ons team van experts.

Met de handige tips en ideeën in onze blogberichten kunt u ook zelf geweldige projecten realiseren!

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Wij delen graag onze expertise en ervaringen, zodat u goed geïnformeerd en voorbereid aan u volgende project kunt beginnen.

    Abonneer op ons YouTube kanaal!

    Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste verbouw-avonturen, exclusieve behind-the-scenes beelden en handige tips? Abonneer dan op ons YouTube kanaal!